Bijvoorbeeld belettering voor

bestelauto's

Voorbeelden en ideeën voor bestelautos

Uw bestelauto beletteren met belettering en plakletters van UlftSign is heel simpel. Met onze website ontwerpt u zelf online de belettering voor uw bestelauto en na korte tijd rijdt uw bestelauto rondt als reclamebord voor uw bedrijf. Dit is een goedkope manier van reclame maken voor uw eigen bedrijf of product en zorgt voor een stijging van uw naamsbekendheid. Uiteraard zijn ook bijvoorbeeld vrachtwagens, personenwagens, aanhangers en zelfs bakfietsen te voorzien van belettering en plakletters van UlftSign, maar ook andere zaken zoals garagedeuren, winkelruiten, containers etc. kunnen worden voorzien van belettering.
Belettering en plakletters online bestellen bij UlftSign.nl is gemakkelijk, goedkoop en snel. Orders worden in de meeste gevallen binnen 48 uur bij u afgeleverd.

Voorwaarden

Overeenkomst

Er is een overeenkomst op het moment dat u op de knop 'Betalen' klikt en als u deze voorwaarden geaccepteerd heeft door een vinkje te zetten bij 'Ik heb de voorwaarden gelezen en ga akkoord met deze voorwaarden.' Als u bij ons een opdracht plaatst, dan krijgt u van ons een bevestiging per e-mail.

Wij behouden ons het recht voor om bepaalde teksten, die bijvoorbeeld om racistische of om ethische redenen niet gepast zijn, niet te leveren. Wij zullen u dit, in voorkomende gevallen, per e-mail mededelen en eventueel gedane betalingen terugstorten.


Levering

Na ontvangst van uw betaling, is ons streven om binnen een werkdag te produceren en te verzenden. Wij verzenden alle orders met PostNL. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen of beschadigingen door PostNL.


Kwaliteitsgarantie

Schrijffouten of onvolledigheden in de door u aangeleverde tekst, kunnen door ons niet worden gecorrigeerd, hiervoor zijn we dan ook niet verantwoordelijk.

Als dit handiger is voor de verpakking of voor verwerking, behouden wij ons het recht voor om teksten op te delen.

Eventuele reclames dient u ons binnen een week na ontvangst van de goederen per e-mail mee te delen.


Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die ontstaat door het gebruik van de door ons geleverde goederen als:
    - deze aangebracht worden op ondergronden die hiervoor niet bestemd zijn
    - deze aangebracht zijn op eigendommen van derden
    - deze onrechtmatig worden verwerkt.

Onze plakinstructie is zorgvuldig samengesteld, echter wij zijn niet aansprakelijk voor de wijze waarop u ze gebruikt.


Toepasselijk recht

Voor alle overeenkomsten die u met ons aangaat, geldt het Nederlandse recht. Auteursrechtelijke aansprakelijkheid tegen ons is uitgesloten.