Bijvoorbeeld belettering voor

winkelruiten

Voorbeelden en ideeën voor winkelruiten

Permanente of tijdelijke reclame op uw etalageruit kunt u gemakkelijk zelf aanbrengen met belettering en plakletters van UlftSign. Via onze website bestelt u gemakkelijk de gewenste tekst met de juiste grootte en kleuren. Binnen twee werkdagen heeft u de plakletters in huis. U kunt het zelf aanbrengen en bespaart daarmee veel geld. Deze letters zijn uitstekend geschikt voor jarenlang buitengebruik, maar u kunt ze ook in spiegelbeeld bestellen, zodat u ze aan de binnenkant van de ruit kunt plakken.

Voorwaarden

Overeenkomst

Er is een overeenkomst op het moment dat u op de knop 'Betalen' klikt en als u deze voorwaarden geaccepteerd heeft door een vinkje te zetten bij 'Ik heb de voorwaarden gelezen en ga akkoord met deze voorwaarden.' Als u bij ons een opdracht plaatst, dan krijgt u van ons een bevestiging per e-mail.

Wij behouden ons het recht voor om bepaalde teksten, die bijvoorbeeld om racistische of om ethische redenen niet gepast zijn, niet te leveren. Wij zullen u dit, in voorkomende gevallen, per e-mail mededelen en eventueel gedane betalingen terugstorten.


Levering

Na ontvangst van uw betaling, is ons streven om binnen een werkdag te produceren en te verzenden. Wij verzenden alle orders met PostNL. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen of beschadigingen door PostNL.


Kwaliteitsgarantie

Schrijffouten of onvolledigheden in de door u aangeleverde tekst, kunnen door ons niet worden gecorrigeerd, hiervoor zijn we dan ook niet verantwoordelijk.

Als dit handiger is voor de verpakking of voor verwerking, behouden wij ons het recht voor om teksten op te delen.

Eventuele reclames dient u ons binnen een week na ontvangst van de goederen per e-mail mee te delen.


Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die ontstaat door het gebruik van de door ons geleverde goederen als:
    - deze aangebracht worden op ondergronden die hiervoor niet bestemd zijn
    - deze aangebracht zijn op eigendommen van derden
    - deze onrechtmatig worden verwerkt.

Onze plakinstructie is zorgvuldig samengesteld, echter wij zijn niet aansprakelijk voor de wijze waarop u ze gebruikt.


Toepasselijk recht

Voor alle overeenkomsten die u met ons aangaat, geldt het Nederlandse recht. Auteursrechtelijke aansprakelijkheid tegen ons is uitgesloten.